Imre Kruis

Gratis online Masterclass Imre Kruis

De Centra voor de Kunsten in Noord-Holland (OCK) bieden op woensdag 6 november van 12.00 tot 13.30 uur een gratis masterclass aan voor directies, kunstvakdocenten en coördinatoren.

Gratis online Masterclass Imre Kruis

Ouderbetrokkenheid | Over te bemoeienis en betrokkenheid

Ouderbetrokkenheid heeft een positief effect heeft op leerprestaties, maar hoe stem je verwachtingen die ouder, kind en docent van muziek, theater, dans of beeldende kunstles hebben nou handig op elkaar af? Wanneer wordt betrokkenheid bemoeienis? En wat doe je met de ouders aan de andere kant van het spectrum, zeg maar de 'spookouders' die je nooit ziet? Best ingewikkeld! Dat vraagt om een goed gesprek. We bespreken de do’s en don’ts als het gaat om het betrekken van ouders bij de culturele loopbaan van hun kind en delen best practices.

Imre Kruis

Imre Kruis is drummer en werkt als docent educatie aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen en het ArtEZ Conservatorium Zwolle. Hij schrijft blogs over o.a. leerlinggericht lesgeven, het waarom van muziekonderwijs en fair pay. Namens het lectoraat Kunsteducatie van de Hanzehogeschool Groningen deed hij onderzoek naar het aantal en de verschijningsvormen van muziekscholen in Noord- en Oost Nederland. Imre schreef het Drumlesboek en maakte de Youtube-videoserie ‘Ik Kon Niet Oefenen Want Ik Moest Een Naam Verzinnen Voor Mijn Hond’ over muziekdidactiek. Zie ook www.imrekruis.nl.


Praktisch

  • Doelgroep: Directies, kunstvakdocenten en coördinatoren
  • Wanneer: Woensdag 6 november 2024 van 12.00 tot 13.30 uur
  • Aanmelden via: https://forms.gle/UH3W1JKuWhFE4fjs8
  • Uiterste inschrijfdatum: Maandag 4 november 2024 (hierna is inschrijven niet meer mogelijk)
  • Dinsdag 5 november ontvang je de link voor de zoommeeting.

Foto Jan Lenting.