Raymond Mens Lang Leve Amerika

Word Amerikakenner met Raymond Mens

In november gaan de Amerikanen weer naar de stembussen. Gaat Kamala Harris er met de winst vandoor of keert Donald Trump terug als president? Op zaterdag 21 september komt Amerikakenner Raymond Mens naar onze grote zaal met zijn theatercollege ‘Lang Leve Amerika’. Dé perfecte kans om je onder te dompelen in de dynamische wereld van de Amerikaanse politiek.

De strijd om het Witte Huis

Met de Amerikaanse presidentsverkiezingen in aantocht, is de politieke strijd spannender dan ooit. Nadat Joe Biden zich terugtrok uit de race, staat vicepresident Kamala Harris klaar om het stokje over te nemen. Maakt Trump zijn comeback, die eerder al zo dichtbij leek, of maakt Kamala Harris haar primeur als de eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten? Raymond Mens neemt je mee achter de schermen van deze historische verkiezing en deelt zijn scherpe inzichten over de actuele gebeurtenissen in de VS.


Over Raymond Mens

Raymond Mens is niet zomaar een Amerikakenner. Als politicoloog en veelgevraagd gast bij programma’s als Vandaag Inside en Op1 weet hij als geen ander de complexe Amerikaanse politieke landschappen te ontleden. Tijdens zijn interactieve en humoristische theatercollege deelt hij zijn uitgebreide kennis over de Amerikaanse verkiezingen, en biedt hij je de kans om al je prangende vragen te stellen. Waarom lijken alleen oudere kandidaten mee te dingen naar het presidentschap? Hoe werkt het systeem van de Electoral College precies? En wat betekent de polarisatie in de VS voor de toekomst van het land? Raymond Mens geeft je de antwoorden.

Bestel nu je tickets